Loading...

0411-166-70

info@tandvardsakademinystad.se

Prislista tandvård

Vi baserar vår prislista på flera olika faktorer; bland annat vilka material vi använder, kostander för vidareutbildningar, kostnader för utrustning, fasta kostander och vilket dentallaboratorium vi använder oss av, med mera.

Vi är en klinik som ligger i framkant

Kvalité är basen i vår behandlingspyramid och vi har valt att inte kompromissa på den punkten, utan väljer med omsorg vilka material vi använder och hur vi använder dessa. Snabbt och billigt är sällan en lyckad kombination när det gäller behandlingar på människor, så har ni frågor om kostnader eller tidsperspektiv på våra behandlingar svarar vi gärna på dessa!

Vi är en klinik som ligger i framkant när det gäller modern tandvård och investerar mycket i ny teknik för att kunna ge våra patienter behandlingar som vi själva vill ha. Vi jobbar med flera tandtekniska laboratorier vilket gör att vi kan erbjuda våra patienter en bred och kvalitativ vård.

Referenspriset är en statlig beräkning som utgör grunden för den subvention som ges till patienten. Du får alltid ett skriftligt kostnadsförslag om priset för en behandling överstiger 2.000 kronor. Klicka på knappen nedan för att se våra priser.